De Pleisterplek, een echte trekpleister voor het succesvol organiseren van uw geliefde activiteiten

Gaby en Jan - november 12, 2014

Ontdek De Pleisterplek, een polyvalente onmoetingsplaats, gelegen in het groen met zicht op tuin via een glasgevel, met een capaciteit van ruim 30 personen, biedt tal van mogelijkheden voor het organiseren van allerhande activiteiten zoals, seminaries, familiefeestjes, vernissages, yoga  en fitness sessies, teken- en schilderlessen en noem maar op…

De zaal beschikt over een beamer en  projectiemuur, een geluidsinstallatie, klein podium, ingerichte keuken, tafels en stoelen. Samen met u kunnen we een leuke formule uitwerken tot ieders tevredenheid.

Er is tevens gelegenheid tot wellness en een verblijf in onze B&B, de Jan van Ghent

Interesse? Kom een kijkje nemen op onze website www.pleisterplek.com of neem contact op met ons op gaby@pleisterplek.com